Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af dygtige specialister med mange års viden indenfor gulve. Behøver dit bræddegulv til en opfriskning gulvopfriskning? Er hjælpen nær med billig gulvafhøvling priser. Har du et trægulv med ujævnheder eller en besværlig gulvoverflade? Er en afhøvling behandlingsløsningen. Såfremt spartelmasse eller andre skader, kan afhøvling også være en alternativ.

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling

Hvornår bruges en høvling?

Fernis og tæpperester kan også være ting som er skyld i, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom niveauforskelle eller bølger i det massive plankegulv er en stor mundfuld. Her er det nødvendigt stabilisere trægulvet med en kraftig og stor gulvhøvl. Gulvafhøvling anvendes på gulve, hvor en slibning er umuligt, herunder ved:

 • Ujævnheder
 • Vaskebræteffekt
 • Lim
 • Gulvspartelmasse
 • Huller og hakker
 • Maling
 • Fernis
 • Besværlig lakbehandling

Hvad er gulvafhøvling?

Afhøvling af trægulve er et præcisionsarbejde, hvor den lokale gluvmand må være omhyggelige eller erfaren. Alle unøjagtigheder kan give skader og niveuforskelle i i træets dybde. Afhøvling stiller betydelige kvalitetskrav til håndværkeren, da den store høvlemaskine rigtig bearbejder træet. Der afhøvles 2 – 3 millimeter af gulvoverfladen, som også kan være nødvendigt ved meget ødelagte plankegulve. Vi har kompetencen, ekspertisen og ved netop hvordan man skal gøre. At afhøvle et trægulv kræver akkuratesse, og kan ikke laves som hjemmegjort høvling. Såfremt afhøvlingen ikke eksekveres godt nok, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan i nogen grad gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en kompetent gulvsliber til høvling af dit gulv. Her hos os får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvrenovering og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og afslibning

Så snart gulvafhøvlingen er foretaget vil gulvplankerne fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en gulvafslibning for at få den aller bedste overfladefinish før efterbehandlingen påbegyndes. Her kan gulvbrædderne påføres olie, lud, sæbe, lak eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid olie eller hvid lak. Den efterfølgende slibning skal være en såkaldt mellemslibning, grovslibning, polering og en finslibning. Vi vejleder gerne med hensyn til overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Iøvrigt er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og afhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv forbedres og blive pænt?

Efter en gulvafhøvling, slibning og overfladebehandling, bliver de fleste bræddegulve som nye endnu engang. Du vil ikke kunne erfare, at trægulvet har været ødelagt. Trægulve bør altid behandles godt samt plejes, vedligeholdes og rengøres så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den absolut sidste løsning. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en hel del relevante gulvspørgsmål, herunder:

 • Værktøj til høvling
 • Fvad koster høvling og lakering
 • Hvad koster afslibning af gulve
 • Gulvafslibning billig
 • Høvling anbefaling københavn
 • Olie til høvling
 • udlejning af afhøvling
 • Pris afhøvling og lakering

Et andet sted på siden vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Såfremt du har lyst til vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Skal vi hjælpe dig med afhøvling?

Din gulvsliber skal altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er uundgåelig. Såfremt dit bræddegulv trænger, så skriv gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, kigger vi gerne forbi for en snak om og vurdering af dit massive gulv. Vi har altid billig gulvafhøvling priser og kort ventetid i Odense, Aarhus og København samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at opfriske og forny dit gamle og slidte bræddegulv med en gulvafhøvling

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

2 kommentarer til “Gulvafhøvling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.