Gulvafslibning Næstved

Gulvfirma Næstved

Gulvafslibning Næstved og gulvrenovering forskønner dit parketgulv. Vi er dit lokale gulvfirma i Præstø, Tappernøje, og Karrebæksminde, og laver billig gulvafslibning priser Næstved samt afslibning i god kvalitet. Afslibning, gulvrestaurering og afhøvling løses af meget dygtige gulvslibere i Næstved, herunder Præstø, Tappernøje og Karrebæksminde.

I Mogenstrup og Lemming samt Næstved løser vi alle gulvforbedringer indenfor slibning, afhøvling samt overfladebehandling med olie, lud, lak, hvid lud, voks, sæbe, hvid lak, hvid olie og bejdse. Gulvslibning, gulvopfriskninger og gulvbearbejdning udføres af meget dygtige gulvfolk i Næstved, herunder Præstø, Tappernøje og Karrebæksminde. Har du planer om at være gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort afslibning’.

Jeg udlejer gulvslibere i sæt bestående af: rondelsliber hjørnesliber, kantsliber, valsesliber til billige priser. Her laves alt afslibning, behandling og gulvrestaurering i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Næstved. Få inspiration til dit nyafslebne lamelgulv og besøg vores gulvhus i Næstved, her er der trægulv i forskellige træsorter, overfladestruktur, gulvtyper, gulvbehandlinger samt hvor pleje venlig det er.

Alt behandling og slibning er vores specialitet hvor vore lokale gulveksperter udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Næstved. Lad os slibe dit lamelgulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver vild med. Jeg tilbyder enhver form for gulvfornyelse og gulvarbejde, herunder:

Gulvafhøvling
Gulvrenovering
Gulvafhøvling
Gulvlægning
Gulvrestaurering
Gulvreparation
Gulvtjek

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.