Gulvafslibning Vejle

Gulvarbejde Vejle

afslibning af gulve Vejle og gulvforbedring forbedre hjemmets parketgulv. Vi er dit lokale gulvfirma i Jerlev, Lindved, og Juelsminde, og tilbyder billig gulvafslibning priser Vejle samt gulvjob i høj kvalitet. Polering, gulvrenovering og gulvjob løses af kompetente gulvhåndværkere i Vejle, herunder Jerlev, Lindved og Juelsminde.

I Stouby og Barrit samt Vejle løser vi alle gulvopgaver indenfor gulvslibning, høvling samt overfladebehandling med olie, lak, lud, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Afslibning, gulvopfriskninger og gulvjob udføres af dedikerede gulveksperter i Vejle, herunder Jerlev, Lindved og Juelsminde. Går du med tanker om at blive gør-det-selv handymand? tilbyder vi udlejning af gulvsliber og udlejning af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Vi udlejer gulvmaskiner i sæt bestående af: rondelsliber, valsesliber, hjørnesliber, kantsliber til fornuftige priser. Her tilbydes alt pudsning, gulvfunktioner og gulvafhøvling i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Vejle. Få inspiration til dit nyafslebne lamelgulv og besøg vores gulvforretning i Vejle, her er der parketgulv i forskellige træsorter, overfladestruktur, gulvtyper, gulvbehandlinger samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt behandling og gulvslibning er vores specialitet hvor vore fagligt kompetente håndværkere udfører professionelt gulvrenovering til særdeles billig gulvafslibning priser Vejle. Lad os afslibe dit parket professionelt og få en gulvflade som du bliver vild med. Vi tilbyder enhver form for gulvreparation og gulvfunktioner, herunder:

Gulvafslibning
Gulvbearbejdning
Gulveftersyn
Gulvlægning
Gulventreprise
Gulvmontering
Gulv tilstandsrapport

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.