Gulvafslibning Viborg

Gulvpartner Viborg

Slibning af gulve Viborg og gulvrenovering forskønner hjemmets plankegulv. Vi er din lokale gulvvirksomhed i Mønsted, Rødding, og Hammershøj, og udfører billig gulvafslibning priser Viborg samt gulvfunktioner i super kvalitet. Boning, gulvopfriskning og gulvfunktioner udføres af fagligt kompetente gulveksperter i Viborg, herunder Mønsted, Rødding og Hammershøj.

I Rødkærsbro og Bjerringbro samt Viborg løser vi alle gulvarbejder indenfor pudsning, afhøvling samt gulvbehandling med lak, olie, lud, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Gulvslibning, gulvforbedringer og gulvarbejde udføres af meget dygtige gulvmænd i Viborg, herunder Mønsted, Rødding og Hammershøj. Er du gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi udlejning af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af: rondelsliber hjørnesliber, kantsliber, valsesliber til fornuftige priser. Her laves alt gulvslibning, afslibning og gulvmontering i høj kvalitet, til billig gulvafslibning priser Viborg. Få inspiration til dit nyafslebne trægulv og besøg vores gulvbutik i Viborg, her er der plankegulv i forskellige træsorter, overfladestruktur, gulvtyper, gulvbehandlinger samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt gulvsøgning og pudsning er vores specialitet hvor vore meget dygtige gulvslibere udfører professionelt gulvrenovering til særdeles billig gulvafslibning priser Viborg. Lad os opfriske dit plankegulv professionelt og få en trædeflade som du bliver glad for. Jeg hjælper med enhver form for gulvlægning og gulvarbejde, herunder:

Gulvafhøvling
Gulvbearbejdning
Gulveftersyn
Gulvbehandling
Gulvrestaurering
Gulvreparation
Gulvvurdering

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.