Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til snarest beskæftigelse søger vi en professionel og erfaren gulvfagmand til at tage sig af adskillige typer opgaver indenfor gulvslibning. Du må have erfaring med gulvtekniske og trætekniske problemstillinger, heriblandt gulvrenovering. Fast hyre kan påregnes eftersom antallet af gulvafslibninger er i konstant vækst.

Gulvsliber
Gulvsliber

Dygtig gulvsliber søges til slibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være afhøvling samt gulvbehandling af trægulve for privatkunder, boligselskaber og erhvervskunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre meget dygtigefagligt kompetente gulveksperter, dog alene ved små gulvopgaver. Derved får du fri telefon og firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi formoder, at du har høj faglig begavelse og kan arbejde selvstændigt med en venlig fremfærd overfor vore adskillige kunder. Du skal kunne udføre disse arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af bordplader
  • Afslibning af gammel maling
  • Afslibning af lakerede gulve
  • Udlejning gulvafslibning
  • Tilbud på terrasse afhøvling
Gulvtekniske perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvsliber der lever af at afslibe hjemmets plankegulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvsøgning
  • Gulvlægning
  • Afslibning

i høj kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt gulvreparation løses af kompetente gulvhåndværkere.

Lidt om gulvfirmaet

Siden starten i 2004 har vi udført gulvafhøvling og gulvopfriskning i hele kongeriget. Med speciale i opfriskning og behandling af plankegulve eller parket har vi gennemført gulvopgaver i Aarhus, København og Odense og flere forskellige andre lokaliteter i Kongeriget. Første og fremmest indenfor afhøvling, afslibning og overfladebehandling har gulvfirmaet nået en prominent opfriskerrolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med rigtig god kvalitet til fordelagtige priser.

Gulvafslibning, gulvsliber leje og gulvafhøvling

Vi er et gulvforetagende der er vidtberømt for stærk gulvbearbejdning, hvor der lægges vægt på samspillet mellem ny teknologi, høj kvalitet og gulvteknisk ekspertise. Mester og gulvslibere har alle fokus på arbejdsmiljø, minimering af støj og støv samt indemiljø.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

3 kommentarer til “Gulvsliber”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.