Trappeslibning

Trappeslibning og afslibning af trapper realiseres hyppigt når der udføres afslibning af trægulve. Som ved gulvafslibning kan trapper med trætrin afslibes og blive smukke som nye på ny.

Trappeslibning

Hvad koster en trappslibning

Trappeslibning er mere tidskrævende pr. m2 end en gulvslibning, og prisen udregnes derfor pr. trin og ikke pr. m2. Der benyttes en del fremgangsmåder til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Vi skelner normalt mellem:

  • Indre trapper
  • Kældertrapper
  • U trappe
  • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle typer trapper i træ kan afslibes. Den lille trappeforkant samt den vandrette trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, mellemstykker, gerichter og sidestykker o.s.v.

Afslibning af trappetrin

En indvendig trappe er trapper i en normal bolig, eksempelvis en lejlighed eller et hus. Hvor til gengæld en trappegang er betegnelsen for trapperne i en bygning med flere etager. Trapper, der tidligere har været behandlet med fernis må renoveres med rekvisitter, specialmaskiner og udstyr.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper udføres med en mindre sliber, og iøvrigt efter helt samme principper som ved gulvafslibning Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af parketgulve:

  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering

En trappe af træ afslibes 4 – 5 gange afhængig af trædefladens egenskab. Der begyndes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den aktuelle efterbehandling. Fra da af afslibes der med finere og finere sklibekorn, indtil finishen er okay.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver en hel del end en typisk gulvafslibning Det skyldes at der bruges mindre maskiner, med begrænset sugekapacitet. Trappeafslibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette flader, hvorfor udslippet af støv vil bære ganske lidt.

Skal en trappe efterbehandles?

Umiddelbart efter trappeslibningen, må der udføres en overfladebehangling. Her kan der vælges imellem lud, olie, lak eventuelt med hvidpigment. Hvid olie, hvid lud, og hvid lak er afholdte løsninger til enhver bolig og hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på trappeslibning og afslibning af trapper afhænger af trappens egenskab og størrelse samt hvilken efterbehandlingsløsning som besluttes. Få billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

4 kommentarer til “Trappeslibning”

  1. Cialis 5 Mg Generic Hydrochlorothiazide High Blood Pressure Free Shipping Com Kamagra In Linea Generic Elocon Where To Order No Prior Script

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.